onze missie

Wij verlangen ernaar om met elkaar Gods Koninkrijk zichtbaar te maken, God roept iedereen om dit prachtige avontuur met Jezus en elkaar aan te gaan.

Wij willen mensen uitdagen, bemoedigen en toerusten om daartoe vrij te worden. Wij willen anderen ondersteunen om te groeien in hun identiteit. Wij geloven dat God ieder mens een unieke, gezonde en krachtige identiteit heeft gegeven. Toch kunnen er vele omstandigheden zijn waardoor die unieke, gezonde en krachtige identiteit niet tot bloei komt.

 

als de Zoon je vrij gemaakt heeft, zul je werkelijk vrij zijn

Deze omstandigheden noemen we ook wel ‘gebondenheid’. Gebondenheid, of banden, kunnen zich als gevolg van omstandigheden, gebeurtenissen of keuzes aan ons verbinden. Deze banden hebben, zonder het ons te realiseren, veel invloed op onze identiteit. We hebben het hier over; de gevolgen van zonde; de gevolgen van leugens; de gevolgen van verkeerde emotionele banden en de gevolgen van verkeerde geestelijke banden. Bij ieder mens kunnen één of meer van deze banden aanwezig zijn, christen of geen christen. Zelfs als Jezus ons heeft vrij gemaakt, kunnen we de echte vrijheid missen doordat we in oude gewoonten en patronen blijven leven (doen, denken en voelen).

Wij geloven dat, als we met elkaar Gods Koninkrijk en Zijn gerechtigheid zoeken, mensenlevens zullen veranderen. Als we onze verwachting richten op Gods liefdevolle genade zal Hij ons stap voor stap leiden op de weg naar onze vrijheid en identiteit in Christus. Om meer en meer van de heerlijkheid van God te mogen weerspiegelen naar de mensen om ons heen.

 

We zijn geroepen als vrije mensen om een unieke, gezonde en krachtige identiteit te hebben. Om te zijn en te doen waarvoor God ons bedoeld heeft. Hem liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf.